اخبار و مقالات آموزشی

دسامبر 21, 2015

پذیرش عاملیت فروش

احتراماً، مجموعه سوئیس آروم در نظر دارد به منظور توسعه بازار خود در تهران و شهرستان های کشور به جذب عاملیت های فروش/ نمایندگان اقدام ورزد. […]
اکتبر 29, 2015
تاریخچه تولید اسانس

تاریخچه تهیه و تولید اسانس – رنسانس تا عصر صنعتی

در مقاله پیشین به بررسی تاریخچه تهیه و تولید اسانس از پیدایش تا قرون وسطی پرداخته شد. در این مقاله نقش دو دوره رنسانس و عصر صنعتی […]
اکتبر 28, 2015
تاریخچه اسانس گیری

تاریخچه تهیه و تولید اسانس – پیدایش تا قرون وسطی

همانند بسیاری دیگر از علوم و فنون عصر حاضر، تاریخچه تهیه و تولید اسانس مملوء از فراز و فرود های فراوان است. برای آشنایی علاقه مندان […]
ژوئن 29, 2015
مزه چیست؟

آشنایی با مزه ها و حواس چشایی – بخش دوم

در نوشتار پیشین در خصوص مزه های شیرین، ترش و شور سخن رفت. توجه شما را به ادامه این مطلب جلب می نماییم. مزه تلخ : […]
ژوئن 27, 2015
مزه چیست؟

آشنایی با مزه ها و حواس چشایی – بخش اول

تا به امروز دانشمندان هفت طعم پایه را شناسایی کرده اند : تلخ، شور، ترش، گس، شیرین، تند (به عنوان مثال فلفل قرمز)، و umami یا […]
ژوئن 20, 2015
اسانس میوه های استوایی

اسانس میوه های استوایی

در سالیان اخیر دست اندرکاران در بخش های گوناگون تولید مواد غذایی شاهد افزایش تقاضای محصولات با طعم میوه های گوناگون بوده اند. اشتها و نیاز […]